Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

Експертс решенија

По принципот на склопување (монтажно производство) по строго контролирана постапка и дизајн, Експертс произведува серија наменски пневматски склопови и системи со широк спектар на примена кај поголемите и помалите корисници на компримиран воздух.

Со резултатите стекнати низ огромното долгогодишно искуство, Експертс ги задоволува најстрогите критериуми за целосно, брзо, квалитетно и економично работење (од изнаоѓање на технолошки решенија до опремување, со вклучена монтажа, постпродажен сервис и одржување).Експертс решенија и склопови:

 

Ние не ви нудиме само производ...
...ние ви нудиме решение.
  Powered by Dejan Jovanovski