Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

За нас

Експертс е специјализирано претпријатие во приватна сопственост, кое се бави со компримираниот воздух како заокружен технолошки процес, кој вклучува негово производство, третман, дистрибуција и користење.

За сите овие сегменти, Експертс обезбедува технолошки решенија, опрема, монтажа и пост продажен сервис, а како производи нуди:

Со својата организациона поставеност и програмска исполнетост (сопствени деловни простории: административни, продажни, магацински, производно-сервисни и испитно едукативни), како и со постојаното инвестирање во усовршување на сопствените капацитети и примена на најсовремена компјутерска технологија, Експертс ги задоволува и најстрогите критериуми за ефикасно, квалитетно и економично работење.
  Powered by Dejan Jovanovski