Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

Застапување

Во својата програма, Експертс нуди комплетна палета производи врзани со компримираниот воздух; индустриска пневматика и компресори наменети за потребите на сите индустриски капацитети. Експертс е овластен дистрибутер во Р. Македонија на познатите светски брендови:

  CompAir - industrial compressors
Camozzi – industrial pneumatics
  Powered by Dejan Jovanovski