Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

Историја

Основач на Експертс е Диме Матески, дипломиран машиински инженер - искусен и потврден стручњак во областа на техничкиот и маркетиншкиот менаџмент.

 


Првично регистриран 1989 г. во Скопје како специјализиран сервис за пневматска опрема за манипулација со масла и мазива под името "Експерт", во 1990 г. е регистриран како специјализирана фирма за сервисно гаражна опрема, за да 1992 г. со својот раст, усовршување, остручување и вработување на тим од професионалци во својата област прерасне во "Експертс".Денес, меѓу своите клиенти и соработници Експертс ужива репутација на предводник во Република Македонија во дејноста со која работи.
  Powered by Dejan Jovanovski