Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

Индустриски компресори

 
Завојни маслени копресори изработени по најнова технологија со цел да им обезбедат на крајните потрошувачи континуирана, економична и доверлива испорака на високо квалитетен компримиран воздух.
Сите компресори се опремени со интелегентни контролери за прецизна работа на компресорот со што се намалени трошоците за работа и за одржување.
Работните параметри континуирано можат да се одчитуваат на дисплејот од контролерот
 
Квалитетот на компримираниот воздух е критичен за многу апликации каде и најмалата капка на масло може да предизвика оштетување на производот или пак на опремата за производство.
Завојни безмаслени компресори на CompAir се изработени во неколку категории согласно потребите на крајниот корисник.
Исклучително доверливи до 100000 работни часа и долготрајни компресори на принцип на крилца и ротор. Технологија која овозможува рамномерна испорака на воздух со автоматска регулација и без потреба на резервоар за воздух. Со мали брзини, минимални стресови и без тракалачки лежишта кои треба да се менуваат.

Технологија на клипни повеќе степени компресори, наменета за 5 глобални индустриски потреби и гранки како што се:  воздух за вдишување, бродоизградба и пристаништа, платформи, индустриски воздух и индустриски гас.

Можност за изработка на наменски компресори.

Серија на компресори за CNG (компирмиран природен гас) е дизајнирана да го покрива комплетниот ранг на станици за гас од мали станици, до најголемите јавни станици за полнење или пак автобуски или камионски депоа. Флексибилни и лесни за инсталација, оваа серија на компресори е на располагање во широк ранг на опции и можност за изведба клуч на рака.
  Powered by Dejan Jovanovski