Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

Индустриска пневматика

Експертс нуди индустриска пневматика од реномираниот светски производител Camozzi, кој повеќе од 40 години е посветен на производство и дизјнирање на напредни системи и компоненти кои користат компримиран воздух како движечка сила, наменети за индустријата. Camozzi е бренд кој довербата на своите купувачи ја поддржува со квалитетни производи, потврдени со меѓународни сертификати (ISO 9001, ISO 14001, ATEX и други).


од Ф6 до Ф250мм, со двојно и единечно дејство,
миницилиндри, хидрочек, амортизери, ротирачки, грипери и дополнителна опрема
НОВО! Цилиндри од ИНОКС за прехрана и фармација

 
Дигитални електро пневматски регулатори на притисок
Серво вентили за пропорционална регулација на проток, притисок и позиционирање

 3/2, 5/2, 5/3, разводници, вентилски групи (острови), регулатори на проток, неповратни вентили, пресостати, автоматски вентили

Филтри, филтеррегулатори, регулатори, намаслувачи, електро пропорционални регулатори на притисок.

Навојни, за пластични црева, брзоразделни спојки, за бакарни цевки и друго.
НОВО! Приклучоци од ИНОКС и специјални приклучоци за возила

Ејектори, вакум држачи, неповратни вентили, вакум филтри.

  Powered by Dejan Jovanovski