Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

Вентили за воздух и флуиди BONOMI

BONOMI GROUP е италијански производител за вентили од три категории кои се произведуваат во три фабрики под групацијата BONOMI:

Пневматски активиран
топчест вентил

Пневматски активиран
трокрак вентил

Пневматски активиран
вентил со клапна

Пневматски активирани
вентили

Пневматски активатор
 

Топчести вентили
 

Вентили од инокс
 

Вентили со фланса
 

Вентил со клапна
 

  Powered by Dejan Jovanovski