Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

Црева за воздух и флуиди

Располагаме со калибрирани црева за воздух од пласични материјали, неменети за пренос на компримиран воздух и течности. Изработени се од неколку вида на различни материјали во зависност од намената и флуидот за кој се користат.
 
Ранг на производи:
  • Полиамидни црева од органско потекло, прави и спирални, изработени согласно стандардот ДИН73378/74324 ПХЛ во неколку типа на полиамид Рилсан ПА11, ПА12, ПА6, ПА126. Наменети за различни апликации со одлична отпорност на температура и светло.
  • Полиуретански црева од хемиско потекло наменети за компримиран воздух, автоматика, за пренос на прашкасти материјали и друго. Изработени од неколку вида на полиуретан Еластолан Ц98, 1190, 1198, 98, 1185 и други
  • Полиетиленски црева од хемиско потекло, но не се наменети за пренос на хемиски елементи
  • Тефлонски црева и Поливинилски отпорни на хемиски супстанци, високи температури, старење со низок коефициент на фрикција.

Полиамидни црева
Rilsan PA11

Полиуретански црева
 

Спирални црева
Rilsan

  Powered by Dejan Jovanovski