Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

Сервисирање

Експертс сервисната служба е обучена и специјализирана за сервисирање на производите од сопствената програма. Располагаме со залиха на оригинални делови за секој производ кој го нудиме.
Сервисот е опремен со сопствена работилница, испитна и тест лаборатoрија, сервисна мобилна екипа и современ алат.
  Powered by Dejan Jovanovski