Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 

Контакт

 Адреса
Експертс - Скопје
Ул.Митрополит Теодосиј Гологанов 149
(порано: Иво Рибар Лола 149)
1000 Скопје, Р.Македонија

Контакт

Телефон: +389 (0) 2 3081 970
Факс: +389 (0) 2 3084 871
е-пошта: experts@t-home.mk

Лица за контакт 
Застапнички програми Comp
Air и Camozzi Катерина Хаџистојанова

Продажба
Марта Цветковиќ

Оператива и сервис
Горан Андоновски
 
 

View Experts in a larger map
   
  Powered by Dejan Jovanovski