Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Компресори за гас
Компресори за гас
Серија на компресори за CNG (компирмиран природен гас) е дизајнирана да го покрива комплетниот ранг на станици за гас од мали станици, до најголемите јавни станици за полнење или пак автобуски или камионски депоа. Флексибилни и лесни за инсталација, оваа серија на компресори е на располагање во широк ранг на опции и можност за изведба клуч на рака.

 

CNG gaspack 50 - 70
compression element 2

CNG compressor
 

CNG Qantas freight
depot - Gaspack m

CNG refuelling station
with card access technology

CNG Professional

  Powered by Dejan Jovanovski