Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Завојни маслени, воздушно и водено ладени L&LSR серија
Завојни маслени, воздушно и водено ладени L&LSR серија
Завојни маслени копресори изработени по најнова технологија со цел да им обезбедат на крајните потрошувачи континуирана, економична и доверлива испорака на високо квалитетен компримиран воздух.
Сите компресори се опремени со интелегентни контролери за прецизна работа на компресорот со што се намалени трошоците за работа и за одржување.
Работните параметри континуирано можат да се одчитуваат на дисплејот од контролерот
 

 

Рангот на компресори се состои од:

  • ел. мотор од 2 do 250kW
  • капацитет од 0,24  до 43 m3/min
  • притисок 7 до 13 bar
  • ранг со регулација на брзина
  • ранг со вградена опрема за третман на воздух

Гаранција на компресорите е 6 години или 44000 работни часаL22

L45

L250

 
L29RS

 
L11

 
L50

 
  Powered by Dejan Jovanovski