Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Крилни компресори Hydrovane
Крилни компресори Hydrovane
Исклучително доверливи до 100000 работни часа и долготрајни компресори на принцип на крилца и ротор. Технологија која овозможува рамномерна испорака на воздух со автоматска регулација и без потреба на резервоар за воздух. Со мали брзини, минимални стресови и без тракалачки лежишта кои треба да се менуваат.

 

Рангот на компресори се состои од:
  • Хоризонтални отворена верзија: 1.1-7.5 kW со фиксна брзина
  • Хоризонтални отворена верзија: 11-45 kW со фиксна брзина
  • Вертикални затворена верзија: 4-45 kW со фиксна брзина
  • Вертикални затворена верзија: 7.5-45 kW со регулација на брзина
  • Хоризонтални затворена верзија: 55-75 kW со регулација на брзина
  • Компресорски станици со резервоари и сушач
 
Гаранција на компресорите е 1 година со можност за продолжена
 
Snowmaker
Transit set
Transit air
 
Hydrovane horizontal
Hydrovane horizontal air center
Hydrovane horizontal dryer
Hydrovane horizontal open
Hydrovane horizontal receiver
Hydrovane horizontal
 
Hydrovane vertical
Hydrovane vertical aircenter
Hydrovane vertical
 
  Powered by Dejan Jovanovski