Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Високо притисни H серија
Високо притисни H серија

Технологија на клипни повеќе степени компресори, наменета за 5 глобални индустриски потреби и гранки како што се:  воздух за вдишување, бродоизградба и пристаништа, платформи, индустриски воздух и индустриски гас.

Можност за изработка на наменски компресори.

 

Рангот на компресори се состои од:

  • Ел.мотор : 2.2-185kW
  • Капацитет: 0,113 до 40 m3/min
  • Работен притисок: до 400 bar

Breathing air
центар за полнење

H5437M

Индустриски високо
притисен компресор

Индустриски компресор

Компактна верзија

Компресор за вдишување

  Powered by Dejan Jovanovski