Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Цилиндри
Цилиндри

од Ф6 до Ф250мм, со двојно и единечно дејство,
миницилиндри, хидрочек, амортизери, ротирачки, грипери и дополнителна опрема
НОВО! Цилиндри од ИНОКС за прехрана и фармација

 

Amortizer

Cilinder - series 60

Cilinder - series 61

Griper

Minicilindri

Rotiracki cilinder

Vodilka za cilnder

Griper CX

Kompakt cilinder

Senzor za pozicija

  Powered by Dejan Jovanovski