Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Пневматски, ел. магнетни, рачни, механички вентили
Пневматски, ел. магнетни, рачни, механички вентили

 3/2, 5/2, 5/3, разводници, вентилски групи (острови), регулатори на проток, неповратни вентили, пресостати, автоматски вентили

 

El magneten ventil 623

El magneten ventil A331

Logicki edinici

Mehanicki ventil 235-955

Mehanicki ventil 338-955

Mehanicki ventil 358-965

Mehanicki ventil 358-D15-9A5

Mehanicki ventil 138-900

Mehanicki ventil 358-194

Mini pedala 235-925

Miniventil 235-000

Miniventil 235-905

Nepovraten ventil VBU

Pedala ventil 354N-925

Ploca za ventili

Pnevmatski ventil 454-035

Presostat

Prigusnica

Racen ventil 338-975

Racen ventil 338-990

Racen ventil 358-900

Regulator na protok RFU

Regulator na protok

Solenoidni ventil

Valve island

Ventil 338-011-02

Racen ventil VMS
 

Prigusnica so regulacija

 

Valve island Fieldbus

Pnevmatski ventil 458-033

Grupa od ventil

Logicki ventil

  Powered by Dejan Jovanovski