Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Припремни групи
Припремни групи

Филтри, филтеррегулатори, регулатори, намаслувачи, електро пропорционални регулатори на притисок.

 

Filter

Filter N

Filterregulator N

Filterregulator

Filterska grupa M

Filterska grupa MC

Filterska grupa

Namasluvac N

Namasluvac

Regulator na pritisok MX

Regulator na pritisok series-m

Soft start ventil

Ventil za FRL

Filterska grupa MX

  Powered by Dejan Jovanovski