Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Приклучоци
Приклучоци

Навојни, за пластични црева, брзоразделни спојки, за бакарни цевки и друго.
НОВО! Приклучоци од ИНОКС и специјални приклучоци за возила

 

1631-03

2020

2033

2060

2500

2543

2601

3033

6440

6463

6500

6520

6540

6560

7545

7524

7540

7550

7654

6580

6900

7574

Priklcok

s2510

s2530

s6510-m

s6520

  Powered by Dejan Jovanovski