Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Вакум елементи
Вакум елементи

Ејектори, вакум држачи, неповратни вентили, вакум филтри.

 

Ejektor VEBL

Vakum drzaci VTCN

Vakum drzaci

Vakum ejektor mini

Vakum ejektor

Vakum ejektori

Vakum filter

  Powered by Dejan Jovanovski