Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Ладилни сушачи од 0.183  m3/min до 120 m3/min
Ладилни сушачи од 0.183 m3/min до 120 m3/min
Наменети за пошироката индустрија со намена за одстранување на водата од компримираниот воздух по пат на ладење до точка на роса.

 

Ранг на производи:
  • Капацитет од 0,183м3/мин до 120м3/мин
  • Точка на роса +3оС
  • Еколошки фреон Р134а или Р404а
  • Максимален притисок до 16 бари
 

F7C / F105C / F144

Контролер

  Powered by Dejan Jovanovski