Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Абсорпциони сушачи
Абсорпциони сушачи
Наменети за исклучително висок квалитет на инструментален компримиран воздух, прехрамбена, фармацевтска и хемиска индустрија. Работат на принцип на абсорбент кој ја впива влагата од компримираниот воздух.
Се употребуваат два типа на абсорпциони сушачи: со ладна регенерација каде абсорбентот се суши со помош на компримиран воздух и со топла регенерација каде абсорбентот се суши со електричен греач.

 

Ранг на производи:
 • Модуларни со ладна регенерација:
  • Капацитет од 0,13 m3/min до 34m3/min
  • Точка на роса: -20оС / -40оС / -70оС
  • Со вклучени пред и излезен филтер
 • Модуларни со топла регенерација:
  • Капацитет од 3,97 m3/ min до 19,82 m3/min
  • Точка на роса: -20оС / -40оС / -70оС
  • Со вклучени пред и излезен филтер

   

 • Класичен систем со ладна регенерација
  • Капацитет од 1,75 m3/min до 102 m3/min
  • Точка на роса: -20оС / -40оС / -70оС
 • Класичен систем со топла регенерација
  • Капацитет од 7m3/min до 241m3/min
  • Точка на роса: -25оС / -40оС / -70оС

Модуларен абсорпционен
сушач

Класичен абсорпционен
сушач

  Powered by Dejan Jovanovski