Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Механички сепaратори за вода
Механички сепaратори за вода
Ја одстрануваат водата во течна состојба на принцип на центрифугалната сила. Препорачливо е нивно поставување на излезот од секој компресор за одстранување на примарниот кондензат создаден при процесот на компримирање.

 

Ранг на производи:

  • капацитет од 0,45 m3/min до 324 m3/min
  • работен притисок до 16 бари
  • со вграден автоматски дренажер на кондензат
  • со навојен приклучок или фланша
  Powered by Dejan Jovanovski