Најнови вести

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија ...

Експертс за прв пат во Македонија ви претставува технологија које се применува во светски рамки, алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации ...

Професионалноста е трајна вредност, нашата професионалност е на ваша услуга

 

 

...

Ние не ви нудиме само производ, ние ви нудиме решение

 

 

...

Нашата определба е постојано усовршување и конкурентност.

 

 

...

Застапување
 
Сепаратори вода / масло
Сепаратори вода / масло
Уреди со кои се издвојува маслото кое го контаминира издвоениот кондензат од насобраната вода, и овозможува издвоенот масло да се депонира согласно законските регулативи за заштита на животната средина

 

Ранг на производи:
  • капацитет од 1,9 m3/min до 45 m3/min

Сепаратори за вода и масло

  Powered by Dejan Jovanovski