ФИТИНЗИ И ПРИКЛУЧОЦИ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК

Нудиме разновидни фитинзи и приклучоци за цевки од нерѓосувачки челик, кадешто е потребна апликација на специјални материјали, како:

 • Автоматизација со миење
 • Земјоделство, Рударство
 • Хемија, петрохемија, фармација
 • Медицина, науки за животот
 • Вакуум
 • Храна и пијалоци

 

Производниот ранг вклучува

 • “Push-in” фитинзи за пластични цевки
 • “Push-on” фитинзи за
 • Брзоразделни спојки
 • Адаптери
 • Топчести вентили
 • Функциски фитинзи; неповратен вентил, регулатор на проток, брзоиспустен вентил
2
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
23456789101112131415161718192021222324252627