Компресори - Champion

Champion нуди широк ранг на решенија за компримиран воздух со различни технологии кои вклучуваат: завојни, клипни, крилни, спирални и мобилни компресори и комплетен ранг на опрема за третман.

Champion нуди широк ранг на решенија за компримиран воздух со различни технологии кои вклучуваат: завојни, клипни, крилни, спирални и мобилни компресори и комплетен ранг на опрема за третман.

Предности на програмата на Champion се следните:

 • Широк ранг на решенија за компримиран воздух
 • Наменета за професионални потреби на мали и средни индустрии
 • Дизајнирана за континуирана работа од 24/7
 • Спремна за работа во тешки услови
 • Модуларни решенија за да одговорат на сите потреби
 • Високо квалитетен и чист компримиран воздух
 • Опции со фиксна и со регулација на брзина
 • 100% безмаслен воздух
 • Тивки со мала бучава
 • Лесни за инсталација
 • Мали трошоци за одржување

Champion Air Tech