ВЕНТИЛИ ЗА ФЛУИДИ

BONOMI е италијанска група од три фабрики специјализирани за вентили:

    • Rubenitterie Bresciane произведуваат: топчести и *пеперутка* вентили; неповратни и еколошки вентили; фитинзи од месинг и челик
    • Valpres за специјални вентили; топчести вентили од нерѓосувачки челик; *пеперутка* вентили; вентили за масло и гас
       
    • Valbia за пневматски и електро-активирани вентили

Нивната главна дејност е производство на рачни вентили: топчести вентили, *пеперутка* вентили, тронасочни вентили, inox и PVC вентили, вентили за вода, воздух, гас, флуиди од хемиската индустрија.

Дел од производната програма BONOMI се производите со пневматски активатори, во различни верзии, апликации за дозирање, во капацитети за третман на вода, прехрамбена индустрија итн.

Или, со електрични активатори за погони каде не е можно да се користи компримиран воздух, но има потреба од автоматски вентили.

Димензии на вентилите: 1/8” – 4”, или DN8 – DN600mm.

Програмата вклучува вентили за специјални апликации: Inox, PVC, за високи притисоци, и со ATEX сертификат за експлозивни средини.

Освен за вентили, Bonomi е и еден од најголемите производители на “press” фитинзи специјализирани за различни типови на флуиди, изработени од месинг, челик и инокс, за разни индустрии.

Ode Solenoid Valves

Линк: www.bonomi.it


Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/1-2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/1-2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/2-1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/3-3.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/5.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/6-1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/7.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/8.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/9.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103

Warning: getimagesize(/home/dimemateski28/public_html/wp-content/uploadshttps://experts.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/10.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/dimemateski28/public_html/wp-content/themes/Experts/framework/classes/image-resize.php on line 103
1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10