ИНДУСТРИСКИ ЦРЕВА ЗА ПНЕВМАТИКА И ФЛУИДИ

Висококвалитетни црева од италијанско производство за различни апликации:

  • Пневматика
  • Автомобили
  • Индустрија
  • Прехрамбена дејност
  • Земјоделство

Нудиме:

  • ПОЛИАМИДНИ црева Rilsan, ATEX сертификат, спирални цевки и друго
  • ПОЛИУРЕТАНСКИ црева, флексибилни и екстра-флексибилни, спирални и повеќеслојни
  • ФЛУОПОЛИМЕРСКИ црева; PTFE, PFA, FEP, KYNAFLEX
  • ПОЛИЕТИЛЕНСКИ црева, ниска и висока густина
1
1
2
3
4
5
6