ИНДУСТРИСКИ КОМПРЕСОРИ

Експертс е официјален дистрибутер на CompAir повеќе од 30 години.

Брендот CompAir кој е  во групација заедно со Ingersoll Rand се водечки производители на широка палета на индустриски компресори за компримиран воздух, дизајнирани со користење на најновите технологии на клипни, крилни, завојни, центрифугални како и преносливи индустриски компресори.

Разновидна палета на индустриски компресори може да ја задоволи секоја апликација која што е потребна за индустријата. Во палетата на индустриски компресори имаме: маслени завојни компресори, безмаслени завојни компресори компресори со фиксна и променлива брзина, преносни компресори и многу други.

Ние сме посветени на обезбедување на целосно решение, затоа нашата понуда на производи вклучува низа опрема и додатоци за третман на воздух. Обезбедуваме комплетен асортиман на опрема за третман на воздух, вклучувајќи: ладнилни сушачи, производи за филтрирање, дренажери на кондензат, генератори на азот, топлиноизменувачи и системи за управување. Секој производ е дизајниран да ја подобри и оптимизира вашата инсталација, помагајќи да ги постигнете вашите деловни цели.

Изберете опсег на компресори за повеќе информации: